keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Mutakakku

Leivoin eilen mutakakun loman kunniaksi.

Mutakakun Resepti:

200g Fazerin tummaa leivontasuklaata

2tl leivinjauhetta

4 munaa

2dl sokeria

2,5dl vehnäjauhoja

200g voita



Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. sulata suklaa ja voi, ja kaada munasokeriseokseen. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauho. Sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun, jauhotettuun pyöreään vuokaan(n.25cm)Paista uunin keskitasossa noin 12 min.Kakun voi hyvin valmistaa päivää ennen tarjoilua.



Resepti oli Fazerin leivontasuklaan kyljessä.

Itse tarjoilin sitä jo samana päivänä,mutta kakun sisältö oli viellä aika litkua.Täksipäiväksi jäi viellä vähän kakkua,ja kakun oltua yön jääkaapissa sisältökin oli ehtinyt jo jähmettyä. Eli Suosittelen tota seuraavana päivänä tarjoilua.
Siinä vielä kuva kakusta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivä että löysin tämän reseptin sivuiltasi! Teen juuri isänpäivän kunniaksi mutakakkua. Nam. Päälle ripottelen tomusokeria siivilän läpi ja tarjoan vaniljajäätelön kera :-)